22 juni 2017
19:00

IF Viken P-03

Referat: Årjängs IF - IF Viken P-03

Sammanfattningen för dagen är en gedigen laginsats med en match som vi kontrollerade från början till slut. Väldigt trevligt för coachen och tillresta föräldrar att se hur våra lagdelar och grundteorin sitter mer och mer. Vi visar en bra attityd och jobbar för varandra matchen igenom. Press-spelet, överflyttningar, växlingar, det långa och korta spelet...ja det var mycket som fungerade bra idag. :-) Vet inte hur många klara chanser vi hade, men det var många, vi hade dessutom en boll till i mål som domaren sade efteråt att det skulle varit mål, men det är inte det viktigaste, utan det var hur ni vann som var behållningen! Första målet kom efter 9 minuter där Rami sprang igenom efter assist av Ponstus. I andra halvlek höjer vi det en nivå till och dominerar matchen. 2-0-målet kom på straff efter att Rami fintat bort sin spelare och blev fälld. Straffen tog Rami hand om och satte den helt otroligt snyggt i målvaktens vänstra kryss, helt otagbart!. 3-0 målet kom på hörna, men innan hörnan så hade vi ett väldigt bra spel där vi släppte bollen snabbt, enkelt hade platsbyten och variation, mycket snyggt. Alfred slog en fin hörna som Marcus nickade in!! Coachen ropade 'äntligen' eftersom vi haft några nick-möjligheter hittills under våren ;-). Slutresultatet fastställdes snyggt av Marcus efter en fin framspelning av Viktor, som för dagen var back. Det var många som aspirerade på "strumpan" då hela laget var jämnbra idag. Rinor gjorde årets tunnel, Emil, Alfred med flera var jobbiga att möta, Rami och Marcus gjorde inte bara målen utan även ett bra jobb matchen igenom, men dagens 'strumpa' gick till Lucas som var väldigt nyttig i sitt spel idag. Varierade med många viktiga brytningar, bra och enkelt spel och fina framspelningar.
Kul att se hur vi agerade idag, tack för underhållningen!!